RABAT 5% powyżej 100 zł-----10% powyżej 200 zł---naliczany w koszyku
tel. 032 219 23 93 fax. 032 327 74 72 kontakt od 8 00 do 20 00 zapraszamy zamówienie e-mail
Katalog » Książki kucharskie, odżywianie, nakrycie stołu itp » Elipsa
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Wydawnictwo
Wybierz kategorię
Wychowanie przedszkolne
Szkoła podstawowa klasy : 4 , 5 , 6
Gimnazjum
Liceum Technikum ZSZ
Podręczniki Zawodowe
Podręczniki Językowe
Archeologia
E-czytniki
Periodyki
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
KUCHNIA WŁOSKA ingrediencje i klasyczne przepisy
Dostępność: POZYCJA NIEDOSTĘPNA
Wydawnictwo: Elipsa
Autor
Liczba stron
256
Oprawa
miękka
Format
225 x 295 mm
Rok wydania
2008
Książka ta jest czymś więcej niż zbiorem przepisów na włoskie dania. Przedstawiamy podstawowe składniki używane we włoskiej kuchni, ich właściwości i możliwości wykorzystania w klasycznych i współczesnych przepisach.
Cena
56,00 zł
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Twoje pytanie:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Najczęściej oglądane
39,90 zł
29,90 zł
55,00 zł
14,00 zł
72,45 zł
28,66 zł
24,90 zł
20,00 zł
29,90 zł
22,00 zł
29,00 zł
31,40 zł
61,95 zł
50,00 zł
29,00 zł
Najczęściej kupowane
20,00 zł
28,66 zł
55,00 zł
72,45 zł
22,00 zł
31,40 zł
9,50 zł
50,00 zł
61,95 zł
29,00 zł
17,50 zł
63,00 zł
63,00 zł
14,00 zł
15,00 zł
27266757
© Księgarnia Podręczniki Skolne Podrecznik Językowe Książki Wysyłkowo . Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.
statystyka